Cookie- en privacybeleid

Hallo, ik ben Lori en mijn websiteadres is: https://www.loritheys.be.
Jouw privacy is belangrijk voor mij. Daarom leg ik hieronder uit hoe ik met je gegevens omspring.

Welke persoonlijke gegevens ik verzamel en wat ik ermee doe?

Contacteer je me via mijn contactformulier? Dan vraag ik je naam en e-mailadres. Je telefoonnummer mag je ook invullen. Deze informatie heb ik nodig om je bericht te beantwoorden.

Hoe ik je gegevens bescherm?

Ik verzamel je gegevens in een spreadsheet dat beveiligd is met een paswoord. Deze informatie geef ik nooit door aan derden met commerciële doeleinden.

Hoelang ik je gegevens bewaar?

Een specifieke bewaartermijn toekennen, dat is moeilijk. Want ik wil elk bericht in mijn contactformulier goed opvolgen. Ook dat van jou. En daarvoor heb ik je gegevens nodig.

Je rechten

Je mag je gegevens altijd inkijken, laten aanpassen of verwijderen. Tenzij het om gegevens gaat die ik verplicht moet bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Cookies

Mijn website maakt gebruik van cookies. Dat zijn kleine bestandjes die met pagina’s van deze website worden meegestuurd. Ze worden door je browser op je harde schijf van je computer of ander apparaat opgeslagen.

Technische en functionele cookies

Deze cookies maken je bezoek aan mijn website aangenamer. Hoe? De website werkt beter en je computer onthoudt je voorkeuren. Daardoor moet je niet altijd dezelfde informatie opnieuw ingeven. Voor deze cookies moet je geen toestemming geven.

Analytische cookies

Statistieken houd ik anoniem bij. Daarom moet je ook voor deze cookies geen toestemming geven.

Socialemediaknoppen

Op mijn website staan buttons van Instagram en Facebook. Zo kan je mijn profiel makkelijk vinden. Door deze knoppen plaatsen Instagram en Facebook cookies. Deze buttons kunnen je gegevens opslaan en verwerken, zodat je op sociale media gepersonaliseerde advertenties ziet. In de privacyverklaring van Instagram en Facebook lees je wat zij met je persoonlijke gegevens doen.

Contactinformatie

Lori Theys
Violettastraat 13
2470 Retie
loritheys@gmail.com
0032 496 44 80 08