Wie ik ben


Hallo, ik ben Lori. Of beter: Lori 2.0.

Waarom? Wel, ik studeerde Taal- en Letterkunde Nederlands-Engels en werd leerkracht. Maar na acht jaar voelde dat niet meer goed. Dus vond ik mezelf opnieuw uit. Ik schreef me in voor twee opleidingen. En werd zo naast taaltrainer ook copywriter en corrector.

Wat deze drie activiteiten met elkaar gemeen hebben? Taal. Want dat is waar ik graag mee bezig ben. En dat besefte ik al vroeg. Op mijn dertiende wist ik wat ik wou studeren: talen. Dat was een eenvoudige keuze. Want alles wat met taal te maken heeft, interesseert me.

Heerlijk vind ik het om te spelen met woorden. Om te puzzelen tot elke zin, elk woord op de juiste plaats staat. Zodat je boodschap je doelpubliek bereikt. En wat is het fijn om teksten van iemand anders nog beter te maken door de foutjes eruit te halen. Ook mijn taallessen geef ik met een glimlach. Cursisten een nieuwe taal aanleren, vanaf nul of gewoon de puntjes op de i zetten. Dat maakt me blij. 

Benieuwd hoe ik je met mijn liefde voor taal kan helpen?